Nyheter - 1st April 2020
Taggar:

Uppdatering angående COVID-19 (Coronavirus)

coronavirus update

Uppdatering angående COVID-19 (Coronavirus)
 
Vi tycker att det är viktigt att hålla alla regelbundet informerade i dessa tider och vill försäkra er om att vi fortfarande arbetar med att förverkliga vår vision, att skapa en gladare och mer hälsosam värld. Vi vill också att ni ska veta att vi (som löpare, gångare, joggare eller volontärer) är redo att sätta igång våra event vid första lämpliga tillfälle och kommer med tiden att redogöra för hur detta ska ske.
 
Vi skulle vilja tacka alla våra sponsorer, stödjare, partners och andra intressenter runt om i världen. Vi lever i en tid utan dess like och rörs av det fortsatt stora stödet som visas parkrun-familjen. Tack för detta.
 
Våra kommunikations- och hälsoteam arbetar hårt för att lyfta humöret och stödja de som är påverkade av denna tids påtvingade, sociala isolering. “The Great Big parkrun Quiz” har engagerat tusentals personer över världen och “The School of parkrun” är vårt försök till att förse de som undervisar hemifrån med lite parkrun-inspirerat innehåll. Under de kommande veckorna och månaderna kommer vi att fortsätta utveckla våra kommunikationer för att ytterligare stödja parkrunners världen över och vi förpliktar oss att vara med er hela vägen.
 
Dessutom arbetar vårt verksamhetsteam hårdare än någonsin med att se till att allt är klart för nystarten av våra event, när det väl är dags. Med personal placerad över hela världen överväger vi till exempel områden som riskbedömningar, försäkringsdokument, säkerhetskontroller och tillstånd från markägare. Alla dessa behöver att vara på plats och uppdaterade innan våra event kan återupptas. Med mer än 2000 event i hela världen, som potentiellt kan ställas in i flera månader, är det avgörande att inte ha ett överflöd av arbetsuppgifter när vi återupptar våra event.
 
Slutligen, som del av vår förpliktelse att kommunicera med parkrun-samhället under denna tid med sociala restriktioner, kommer vi att publicera framtida uppdateringar här varje tisdag.
 
Tack för allt ert stöd under denna tid.

Dela med vänner:

26806336961_d118319139_k

COVID-19 (Coronavirus) Update: 15 September

There are just a few days to go before this Saturday’s reopening of Cape Pembroke Lighthouse parkrun on the Falkland Islands, as well as all three events in Australia’s Northern Territory. It’s an incredibly exciting time for all of us and I’m sure I can speak on behalf of the entire parkrun family when I…

47532104312_ca514501e1_o-900x416-1

parkrun to return in England

parkrun Global Chief Executive Officer Nick Pearson announces intent to resume parkrun events in England toward the end of October.   Ever since parkrun events closed in the UK and across the world, we’ve been focused on understanding how and when we would be able to resume in a safe and appropriate way.   Throughout, we…