Nyheter - 2nd October 2020
Taggar:

parktoberfest är här!

cover park

Kom med och fira parkruns 16-årsjubileum på parktoberfest, en månad tillägnad gemenskap och fysisk aktivitet världen över.
 
Letar du efter en möjlighet att ha lite roligt och gå, jogga eller springa i ditt närområde? Något som är gratis, enkelt och inte kräver erfarenhet eller dyr utrustning?
 
Sluta leta! parktoberfest är här, och precis vem som helst kan vara med.
 
Huddinge 2
 
Som en fortsättning på succén (inte)parkrun, uppmanar vi alla att sluta samman med vänner, familj, grannar (respekterande lokala och nationella regler och rekommendationer) och inspirera varandra att genomföra så många (inte)parkruns som möjligt under oktober månad.
 
Du väljer själv bana och när och hur du vill delta. Du kan vandra i lugn takt eller jogga runt parken, ta ut en bana runt dina kvarter, eller genomföra din (inte)parkrun som en del av dina dagliga sysslor. Du kanske fixar banan medan du går och handlar, lämnar barnen på skolan eller när du är ute i ärenden? Allt räknas, allt summeras och allt gör dig hälsosammare och lyckligare. Du behöver inte göra allt på en gång; du kan ta fikastopp efter halva banan, ta med en hund eller barnvagn, göra det på egen hand eller med sällskap. (inte)parkrun kan bli vad helst du vill att det ska bli.
 
Vallaskogen 2
 
När du har fullföljt, registrera bara tiden via din parkrunprofil. Om du inte har parkrunnat tidigare, registrera dig bara här och delta sedan.
 
Du behöver inte ha varit med på parkrun tidigare för att delta. Vi har redan välkomnat mer än 5000 förstagångs(inte)parkrunnare som ännu inte har deltagit på ett riktigt parkunevent. Allt du behöver göra är att registrera dig för parkrun och sedan ha roligt medan du skapar ditt eget (inte)parkrun.
 
walk 1
 
Och, om du är en återkommande parkrunner, varför inte uppmuntra någon som aldrig besökt parkrun att slå följe på din nästa gång- jogg- eller springtur?
 
Oavsett väder, oavsett tid på dygnet, oavsett var du bor: Gå med tusentals andra över hela världen och genomför några (inte)parkruns på parktoberfest. Få en välbehövlig dos av nöje, lekfullhet, aktivitet och positiv energi.
 
walk 2
 
Aktivera dig. Ha kul. (inte)parkrun.
 
Barbro 4a
 
#loveparkrun

Dela med vänner:

COVID_27OCT_UPDATE_IMG_CLEVELAND

COVID-19 (Coronavirus) update 27 October

Last Saturday we were delighted to see parkrun events in Japan and Western Australia restart. Alongside parkruns currently operating in New Zealand, other Australian states and Territories, and the Falkland Islands, we saw 89 events welcome more than 8,500 walkers, joggers and runners, with over 900 volunteers, almost one hundred of whom were volunteering with…

RunningBehind

COVID-19 (Coronavirus) update 20 October

With the reopening of 12 events in Tasmania last Saturday, we saw over 5,000 different people walk, jog, run, or volunteer across 45 parkrun events worldwide. Although this represents only 2% of events, 5,000 participants is a significant milestone that took us five-and-a-half years to achieve the first time around.   Sadly, due to increased…