Nyheter - 3rd December 2020
Taggar:

parkrun-nytårsforsæt

PR non eng Hero

Hvad skal være dit parkrun-nytårsforsæt (#parkrunresolution)?

 

Vi nærmer os et nyt år, og vi opfordrer dig til at formulere dit eget parkrun-nytårsforsæt (#parkrunresolution) for at deltage i en otte ugers kampagne. Du finder den nødvendige information herunder.

 

Der er ingen tvivl om at 2020 har været et usædvanligt udfordrende år, og vi har derfor mere end nogen sinde før brug for at kunne pleje os selv og vores fællesskaber. Gennem et parkrun-nytårsforsæt (#parkrunresolution) opfordrer vi dig til det, uanset hvem du er, eller hvor på kloden du befinder dig.

 

parkrun-nytårsforsættet er en otte ugers kampagne som starter mandag den 4. januar 2021, og som vi skal fejre ikke bare én, men hele to gange!

 

Den første fejring er en ugelang markering af at vi er halvvejs. I ugen som starter mandag den 25. januar, vil vi bringe deltagerne i parkrun-nytårsforsæt-kampagnen sammen så vi kan fejre hvor langt alle er nået. Som parkrun-nytårsforsætter kan man sætte sig et personligt mål for den resterende del af kampagnen, så man kan inspirere sig selv til yderligere fremskridt. Det er et tidspunkt for refleksion, og et tidspunkt hvor man måler sin fantastiske og fortsatte succes.

 

Den anden fejring sker ved afslutningen af parkrun-nytårsforsæt-perioden. Endnu en uge med positiv energi, fysiske udfoldelser, udendørs aktiviteter og masser af 5 km-ture gennemført som parkruns og (not)parkruns, uanset hvor på kloden du befinder dig. Vi vil kaste lys på alles resultater, dele succeshistorier og forhåbentligvis byde velkommen til rigtig mange debutanter til parkrun-familien.

 

Du kan planlægge at tage dine første skridt mod en mere aktiv fremtid, du kan forpligte dig til at støtte venner og familie i at gå eller løbe bare lidt mere, eller du kan have et ønske om at forbedre din egen 5 km-tid. Alle er de glimrende eksempler på et nytårsforsæt som kan være din #parkrunresolution.

 

Der er måske parkrun-events som er genåbnet tæt på dig, og så kan du deltage ved at gå eller løbe de 5 km. Eller du kan være en vigtig frivillig. Hvis du savner dit ugentlige parkrun-fix, kan du måske forpligte dig til at hjælpe beboerne i dit nærområde, sætte og opnå nye mål, eller lave en aftale i familien om sammen at komme udendørs og dyrke bare lidt mere motion.

 

Måske kan du tilbyde at lufte naboens hund en gang om ugen, eller du kan bruge tid på din egen sundhed og dit eget velbefindende ved at bruge frokostpausen på at gå, jogge eller løbe en kort tur.

 

Måske er du en rutineret parkrunner som gerne vil forbedre din 5 km-tid, og så kan du slå dig sammen med andre som kan støtte dig i at indfri denne drøm. Hvis du ikke er en af de heldige som kan deltage i et parkrun, kan du altid registrere din tid via (not)parkrun.

 

Det er dit mål, dit nytårsforsæt (#parkrunresolution).

 

I løbet af de otte uger vil vi give jer store doser af opmuntring, vejledning og motivation, og vi ser frem til at du deler dit nytårsforsæt (#parkrunresolution) med alle du møder, fysisk eller virtuelt. Vi vil gerne høre hvilke nytårsforsætter du planlægger, og hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå dem.

 

Selvom lokale restriktioner stadig kræver at vi holder fysisk afstand til hinanden, er der stadig meget vi kan gøre for at være sammen. Så hvorfor ikke slå dig sammen med tusinder af andre parkrunnere på hele kloden og give dig selv dit eget parkrun-nytårsforsæt (#parkrunresolution) for 2021.

 

Vi kan næsten ikke vente på at se hvad du og andre kan opnå i fællesskab!

 

#loveparkrun

Dela med vänner:

usa_2_v2

parkwalk is here

Ready to strive for five? Here’s your eight week guide to successfully completing a 5k walk.   You can walk at the same pace throughout or, if you want, you can alter the pace that you walk as indicated below. Remember that any plan is only a guide, so please do go at your own…

USA_1

Three tips for maintaining motivation

Have you ever heard of ‘Blue Monday’?! It tends to rear its head after about three weeks of trying to change our lifestyle habits, or do something a little bit different. We’ve got some handy advice to keep you on track, and help you celebrate your success so far.   It’s that time when your…