Nyheter - 3rd December 2020
Taggar:

parkrunlöftet

PR non eng Hero

Vad blir ditt #parkrunresolution?

 

Nu är det snart dags att välkomna ett nytt år. Vi bjuder in dig till att avlägga ett eget #parkrunresolution och att delta i vår speciella åtta veckors kampanj. Här är allt du behöver veta.

 

Det råder inga tvivel om att 2020 har varit ett oerhört krävande år och nu mer än någonsin behöver vi ta hand om oss själva och andra. Vi vill stödja dig genom #parkrunresolution att göra just det, vem du än är och var du än befinner dig i världen.

 

Vi lanserar parkrunlöfte måndagen den 4:e januari. parkrunlöfte är en åtta veckor lång kampanj med inte bara ett, utan två tillfällen att fira!

 

Det första blir en veckolång fest halvvägs igenom. Under veckan som börjar med 25:e januari samlar vi ihop alla som deltar i parkrunlöfte och applåderar dem för hur långt de har kommit. Ni som har satt upp ett löfte kan också sätta upp ett riktmärke för att få inspiration under resten av kampanjen. Det är ett tillfälle till eftertanke och att mäta den oerhörda pågående framgången.

 

Det andra tillfället blir kulmineringen av parkrunlöfte. Ytterligare en hel vecka av positivitet, fysisk aktivitet, natur och många 5km-lopp, i form av parkruns och (inte)parkruns var du än befinner dig i världen. Vi belyser allas prestationer, delar framgångshistorier och välkomnar förhoppningsvis många nykomlingar till parkrun-familjen.

 

Oavsett om du vill ta dina första steg till en mer aktiv framtid, uppmuntra vänner och familjemedlemmar att gå eller springa lite mer, eller förbättra din egen 5km-tid, varför inte göra detta till ditt #parkrunresolution?

 

Kanske har parkrun återstartat nära dig. Då kan du åta dig att delta som gångare eller löpare eller som en uppskattad volontär. Om du saknar din parkrun-fix varje vecka kan du åta dig att hjälpa människor i din gemenskap genom att sätta upp och uppnå ett nytt mål eller att sätta upp som mål för familjen att vara utomhus och röra på sig lite mer.

 

Du kanske kan erbjuda dig att gå ut med grannens hund regelbundet, eller investera tid i din egen hälsa och välbefinnande genom att använda lunch pauserna till en kort promenad, att jogga eller att springa .

 

Du kanske är en erfaren parkrunner och vill förbättra din 5km-tid och kan tillsammans med andra uppnå din dröm. Om du inte är en av de lyckligt lottade som har ett parkrun-event att delta i kan du alltid skicka in din prestation via (inte)parkrun.

 

Detta är ditt mål ditt #parkrunresolution.

 

Vi kommer att ge dig enorma doser av uppmuntran, vägledning och motivation under de åtta veckorna och vi skulle vilja att du också delar passionen för ditt #parkrunresolution med alla du träffar, oavsett om det är personligt eller virtuellt. Vi vill veta vad du planerar och hur vi kan hjälpa dig med att uppnå ditt mål.

 

Även om vi måste fortsätta att hålla avstånd enligt lokala råd finns det fortfarande mycket vi kan göra tillsammans. Så varför inte sätta upp ditt eget #parkrunresolution för 2021 tillsammans med tusentals andra runtom i världen.

 

Vi längtar efter att se vad du och din gemenskap kan åstadkomma!

 

#loveparkrun

Dela med vänner:

parkrun cover image

parkrun announces plan to relaunch events in England

Following a recent announcement by the British Prime Minister of a ‘roadmap’ to easing COVID-19 restrictions in the country, parkrun has announced an intention to start up events again in England.   With the vaccine rollout progressing swiftly in the country, the roadmap has given parkrun UK the opportunity to look ahead and make plans…

COVID_MARCH_WEEK_1

COVID-19 (Coronavirus) update 2 March

Wherever you are in the world it’s likely you will have been impacted by the COVID-19 (Coronavirus) Pandemic for about a year now. Whilst it’s clear that different communities have been impacted in different ways, it’s been a challenging year for all of us.   However, as advances are made with vaccinations, medical treatments, and…