News - 18th May 2021
Taggar:

parkrun genstarter i Danmark 19 juni

Danish parkrun header

Det er med stor fornøjelse vi kan offentliggøre planerne om at genstarte parkrun i Danmark, startende d. 19. juni.
 

Ifølge regeringens plan for at afskaffe begrænsningerne i forbindelse med COVID-19, vil de sidste restriktioner gældende for udendørs forsamlinger blive ophævet 11 juni. Vi forventer at modtage en bekræftelse af denne ændring et par dage i forvejen så løbene har et par dage til af forberede deres tilbagevenden lørdag d. 19 juni.
 

Desværre må Fælledparken vente lidt længere med at komme i gang, idet Fælledparken bruges i forbindelse med Euro 2021 fodboldmesterskaberne. Kampene spilles til og med mandag d. 28. juni, og vi håber derfor at Fælledparken kan starte igen lørdag d. 3. juli.
 

Alle parkruns vender tilbage og følger parkrun COVID-19 reglerne – de sikrer at alle løbene blive afholdt sikkert og ansvarligt. Vi beder derfor alle parkrunners om at følge COVID-19 reglerne for løbere og gående og frivillige. Reglerne kan læses nedenfor og/eller på løbenes egne sider.
 

Læs dit lokale parkruns hjemmesiderne og social media sider for information om reglerne. Vi glæder os til at lørdag igen bliver parkrundag!

 
COVID19 parkrun CoC_R&W_DK

 
COVID19 parkrun CoC_V_DK

 

Share this with friends:

#1whang-377

COVID-19 (Coronavirus) update 22 June

We took another big step forward last Saturday as 5k events returned in Denmark, the ninth country to see events restart post-COVID, plus we welcomed back junior parkrun events in Scotland.   In total nearly 60,000 people took part in 775 events around the world last weekend, including nearly 2,500 for the very first time….

Amager Strandpark

parkrun genåbner i Danmark på lørdag!

Efter 15 måneder med aflysninger vil der igen være parkrun over hele Danmark på lørdag. 7 ud af 8 parkruns åbner igen; undtagelsen er Fælledparken parkrun i København da Fælledparken anvendes til Euro 2020 mesterskabet.   Så det er tid at grave stregkoden frem, støve løbeskoene af og begive dig på vej til dit lokale…