News - 18th June 2021
Taggar:

parkrun genåbner i Danmark på lørdag!

Amager Strandpark

Efter 15 måneder med aflysninger vil der igen være parkrun over hele Danmark på lørdag. 7 ud af 8 parkruns åbner igen; undtagelsen er Fælledparken parkrun i København da Fælledparken anvendes til Euro 2020 mesterskabet.
 
Så det er tid at grave stregkoden frem, støve løbeskoene af og begive dig på vej til dit lokale event lørdag morgen.
 
Alle parkruns overholder parkuns COVID-19-regler, så kast et blik på plakaten herunder og bliv hjemme hvis du har symptomer på COVID-19 eller i øvrigt ikke føler dig rask.
 
Velkommen tilbage til parkrun!
 
Denmark run
 
Denmark vol

Share this with friends:

turkey header

What are you thankful for?

Each year, parkruns around the world celebrate one ‘special day’, where they can hold an additional parkrun outside of the usual Saturday morning.   The United States are about to celebrate Thanksgiving, and with it their special parkrunday. Join us as we take a look at the tradition.   For much of United States history,…

Scanning_cover photo

Scanning from mobile devices

Since the personal barcode system was introduced in 2009, over 60 million instances of participation have been recorded at parkrun events around the world.   Over that time we have insisted that in order to record a time, all finishers must present a printed barcode (either in the form of a paper printout or an…