News - 18th June 2021
Taggar:

parkrun genåbner i Danmark på lørdag!

Amager Strandpark

Efter 15 måneder med aflysninger vil der igen være parkrun over hele Danmark på lørdag. 7 ud af 8 parkruns åbner igen; undtagelsen er Fælledparken parkrun i København da Fælledparken anvendes til Euro 2020 mesterskabet.
 
Så det er tid at grave stregkoden frem, støve løbeskoene af og begive dig på vej til dit lokale event lørdag morgen.
 
Alle parkruns overholder parkuns COVID-19-regler, så kast et blik på plakaten herunder og bliv hjemme hvis du har symptomer på COVID-19 eller i øvrigt ikke føler dig rask.
 
Velkommen tilbage til parkrun!
 
Denmark run
 
Denmark vol

Share this with friends:

Pokkinen FFTF

Feedback from the Field

Our midsummer weekend is hot – it was already 25 °C as early as 0900 am!   We had nine participants including a local first timer and a tourist from Hannover who ended up walking together and became best friends by the time they finished.   Erika Benke, Pokkinen parkrun   #bestofparkrun

HEADER

Welcome to the Nordic photos round-up from 25 June!

Midsummer celebrations in Sweden and Finland and a heatwave right across the region – those were the memories from this past weekend of parkrunning. Take a look at a selection of photos here:   We kick off with photos of some of our amazing volunteer teams this weekend – let’s hear it for our fantastic…