News - 30th June 2021
Taggar:

Suomen parkrunit käynnistyvät

Tampere start photo

Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että suunnitelmien mukaisesti parkrun tapahtumat alkavat Suomessa 7. elokuuta.
 
Nyt kun yleisiä korona-ajan rajoituksia on lievennetty ja poistettu, niin myös parkrun tapahtumia voidaan turvallisesti taas järjestää voimassa olevien ohjeistusten ja rajoitusten puitteissa.
 
Tampere start photo
 
Tampereen ja Vääksyn kanavan parkrun tapahtumat alkavat 7. elokuuta ja Tokoinranta parkrun alkaa myöhemmin samassa kuussa.
 
Tokoinranta
 
Lisäksi kaksi uutta parkrun tapahtumaa on suunnittelu- ja kehitysasteella Espoossa ja Oulussa. Toivomme, että voimme aloittaa nämä tapahtumat vielä myöhemmin syksyllä. Voit seurata näiden parkrun tapahtumien tilannetta yllä olevista sosiaalisen median kanavista.
 
Kaikissa parkrun tapahtumissa käytetään parkrun organisaation tekemää COVID-19 ohjeistusta ja käytäntöjä. Näiden ohjeiden ja käytäntöjen avulla voimme tarjota tapahtumat sekä turvallisesti että vastuullisesti. Pyydämme, että kaikki parkrun osallistujat sitoutuvat noudattamaan alla olevaa COVID-19 ohjeistusta silloin kun he ovat parkrunissa kävelemässä/juoksemassa tai toimivat vapaaehtoisena. Nämä ohjeet tullaan kääntämään suomeksi ja lähempänä aloitusajankohtaa ne myös tullaan julkaisemaan parkrun tapahtumien sivuilla.
 
Tarkista ajankohtaiset tiedot ja seuraa tiedotusta paikallisen parkrun tapahtuman sosiaalisen median sivuilta.
 
Innoissamme odotamme, että pääsemme taas lauantaiaamuisin osallistumaan parkruniin!
 
COVID19-parkrun-WR-CoC_EN-colour
 
COVID19-parkrun-CoC-EN_colour
 

Share this with friends:

Skatås 1 header

Photo round-up from around the Nordics, 23rd October 2021

Welcome to this week’s photo wrap-up from around the region. We had rain in the west, snow in the north and plenty of blue skies in between! All in all, a beautiful parkrun morning as 1100 parkrunners and volunteers enjoyed the best start to the weekend! Here’s how it looked:     Loving the forest…

dog header

It’s a dog’s life!

On Saturday I ran my very first barkrun – oops did I get that wrong? I mean parkrun!   And not just any parkrun…..it was an inaugural parkrun, Puolarmaari (Espoo)’s first ever parkrun!   I’m so lucky that dogs (who keep their adult under control and on a short leash) are really very welcome to…