News - 30th June 2021
Taggar:

Suomen parkrunit käynnistyvät

Tampere start photo

Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että suunnitelmien mukaisesti parkrun tapahtumat alkavat Suomessa 7. elokuuta.
 
Nyt kun yleisiä korona-ajan rajoituksia on lievennetty ja poistettu, niin myös parkrun tapahtumia voidaan turvallisesti taas järjestää voimassa olevien ohjeistusten ja rajoitusten puitteissa.
 
Tampere start photo
 
Tampereen ja Vääksyn kanavan parkrun tapahtumat alkavat 7. elokuuta ja Tokoinranta parkrun alkaa myöhemmin samassa kuussa.
 
Tokoinranta
 
Lisäksi kaksi uutta parkrun tapahtumaa on suunnittelu- ja kehitysasteella Espoossa ja Oulussa. Toivomme, että voimme aloittaa nämä tapahtumat vielä myöhemmin syksyllä. Voit seurata näiden parkrun tapahtumien tilannetta yllä olevista sosiaalisen median kanavista.
 
Kaikissa parkrun tapahtumissa käytetään parkrun organisaation tekemää COVID-19 ohjeistusta ja käytäntöjä. Näiden ohjeiden ja käytäntöjen avulla voimme tarjota tapahtumat sekä turvallisesti että vastuullisesti. Pyydämme, että kaikki parkrun osallistujat sitoutuvat noudattamaan alla olevaa COVID-19 ohjeistusta silloin kun he ovat parkrunissa kävelemässä/juoksemassa tai toimivat vapaaehtoisena. Nämä ohjeet tullaan kääntämään suomeksi ja lähempänä aloitusajankohtaa ne myös tullaan julkaisemaan parkrun tapahtumien sivuilla.
 
Tarkista ajankohtaiset tiedot ja seuraa tiedotusta paikallisen parkrun tapahtuman sosiaalisen median sivuilta.
 
Innoissamme odotamme, että pääsemme taas lauantaiaamuisin osallistumaan parkruniin!
 
COVID19-parkrun-WR-CoC_EN-colour
 
COVID19-parkrun-CoC-EN_colour
 

Share this with friends:

Örebro parkrun 4 newsletter

Everything you need to know about parkrun

Been wondering what a parkrun looks like? Where do you go? What do you do? How do you sign up?   Whether you’re joining us for the first time, or a more seasoned parkrunner that just needs your memory refreshed, we’ve put together this handy guide to everything you need to know about parkrun.  …

NORD_2_JUL_WEEK_3

Something for everyone

For Esther Stanier, volunteering at parkrun gave her back a sense of purpose, routine and a way to feel “useful”. Here she explains why, and recommends everyone gives it a go!   I am so proud to be part of the parkrun community, both as a parkrunner and a volunteer.   My first parkrun was in…