News - 1st July 2021
Taggar:

Fælledparken parkrun genåbner

Faelledparken header 1

Den sidste landskamp er nu spillet i København under Euro 2020 mesterskaberne. Det betyder at Fælledparken parkrun kan genåbne på lørdag den 3. juli. Da det er Danmarks største parkrun event, er vi sikre på at mange af byens parkrunnere sætter pris på genåbningen.
 
Faelledparken 1
 
Dermed er alle events i Danmark tilbage. Tak til alle event teams og parkrunnere for at overholde parkruns COVID-19 Framework hvilket betyder at genåbningen af parkrun i Danmark er foregået gnidningsløst.

Share this with friends:

beverley HEADER

Møt parkgåere på parkrun

For å feire parkwalk-kampanjen nå i oktober, hyller vi de som går ved alle våre nordiske arrangementer.   Vi starter i Norge, hvor vi møter Beverley Gryting. Hun liker både å gå og å hjelpe til som frivillig ved Tøyen parkrun.   Hvor lenge har du vært med på parkrun? Siden september 2019    …

beverley HEADER

Meeting parkwalkers at parkrun

This month, in celebration of the October parkrwalk campaign, we are highlighting walkers at our Nordic events.   We start in Norway, and saying hello to Beverley Gryting, who enjoys both walking and volunteering at Tøyen parkrun.   How long have you been doing parkrun? Since September 2019     How did you find out…