News - 1st July 2021
Taggar:

Fælledparken parkrun genåbner

Faelledparken header 1

Den sidste landskamp er nu spillet i København under Euro 2020 mesterskaberne. Det betyder at Fælledparken parkrun kan genåbne på lørdag den 3. juli. Da det er Danmarks største parkrun event, er vi sikre på at mange af byens parkrunnere sætter pris på genåbningen.
 
Faelledparken 1
 
Dermed er alle events i Danmark tilbage. Tak til alle event teams og parkrunnere for at overholde parkruns COVID-19 Framework hvilket betyder at genåbningen af parkrun i Danmark er foregået gnidningsløst.

Share this with friends:

Örebro parkrun 4 newsletter

Everything you need to know about parkrun

Been wondering what a parkrun looks like? Where do you go? What do you do? How do you sign up?   Whether you’re joining us for the first time, or a more seasoned parkrunner that just needs your memory refreshed, we’ve put together this handy guide to everything you need to know about parkrun.  …

NORD_2_JUL_WEEK_3

Something for everyone

For Esther Stanier, volunteering at parkrun gave her back a sense of purpose, routine and a way to feel “useful”. Here she explains why, and recommends everyone gives it a go!   I am so proud to be part of the parkrun community, both as a parkrunner and a volunteer.   My first parkrun was in…