News - 15th July 2021
Taggar:

parkrun i Norge vender tilbake

Stavanger cover

Flere andre nordiske land har allerede kunngjort sine gjenåpningsplaner, og nå kan vi endelig dele den gledelige nyheten om at også løpene i Norge kan fortsette igjen, de første allerede i slutten av denne måneden.
 
Situasjonen i Norge har vært komplisert, med både lokale og nasjonale restriksjoner å ta hensyn til, samt forskjellige regler for ulike typer arrangement. De frivillige arrangørene våre har tålmodig ventet på en bedring i situasjonen og muligheten til å stelle i stand til løp igjen.
 
Festningen start
 
Først ut er Festningen parkrun i Trondheim og Stavanger parkrun som begge starter opp igjen lørdag 31. juli. Nøyaktig dato for oppstart av de andre løpene er ennå ikke avklart, men vi håper at alle de nåværende løpene vil kunne komme i gang igjen innen utgangen av august. Vårt nye løp på Fornebu, Nansenparken parkrun, skal arrangeres for første gang kort tid etter dette. Følg med på nyhetssidene og de sosiale mediene til din lokale parkrun for mer informasjon.
 
Som i andre land skal våre arrangement følge parkruns rammeverk for covid-19. Det angir hvordan parkrun vil bli arrangert forsvarlig og trygt – se plakatene nedenfor for hovedpunktene.
 
Etter over 16 måneder i dvale skal det bli herlig å «parkrunne» igjen på lørdagsmorgenen. Velkommen tilbake alle sammen!
 
COVID19 parkrun CoC_NO_W&R1024_1
 
COVID19 parkrun CoC_NO_V1024_1
 

Share this with friends:

Skatås 1 header

Photo round-up from around the Nordics, 23rd October 2021

Welcome to this week’s photo wrap-up from around the region. We had rain in the west, snow in the north and plenty of blue skies in between! All in all, a beautiful parkrun morning as 1100 parkrunners and volunteers enjoyed the best start to the weekend! Here’s how it looked:     Loving the forest…

dog header

It’s a dog’s life!

On Saturday I ran my very first barkrun – oops did I get that wrong? I mean parkrun!   And not just any parkrun…..it was an inaugural parkrun, Puolarmaari (Espoo)’s first ever parkrun!   I’m so lucky that dogs (who keep their adult under control and on a short leash) are really very welcome to…