News - 15th July 2021
Taggar:

parkrun i Norge vender tilbake

Stavanger cover

Flere andre nordiske land har allerede kunngjort sine gjenåpningsplaner, og nå kan vi endelig dele den gledelige nyheten om at også løpene i Norge kan fortsette igjen, de første allerede i slutten av denne måneden.
 
Situasjonen i Norge har vært komplisert, med både lokale og nasjonale restriksjoner å ta hensyn til, samt forskjellige regler for ulike typer arrangement. De frivillige arrangørene våre har tålmodig ventet på en bedring i situasjonen og muligheten til å stelle i stand til løp igjen.
 
Festningen start
 
Først ut er Festningen parkrun i Trondheim og Stavanger parkrun som begge starter opp igjen lørdag 31. juli. Nøyaktig dato for oppstart av de andre løpene er ennå ikke avklart, men vi håper at alle de nåværende løpene vil kunne komme i gang igjen innen utgangen av august. Vårt nye løp på Fornebu, Nansenparken parkrun, skal arrangeres for første gang kort tid etter dette. Følg med på nyhetssidene og de sosiale mediene til din lokale parkrun for mer informasjon.
 
Som i andre land skal våre arrangement følge parkruns rammeverk for covid-19. Det angir hvordan parkrun vil bli arrangert forsvarlig og trygt – se plakatene nedenfor for hovedpunktene.
 
Etter over 16 måneder i dvale skal det bli herlig å «parkrunne» igjen på lørdagsmorgenen. Velkommen tilbake alle sammen!
 
COVID19 parkrun CoC_NO_W&R1024_1
 
COVID19 parkrun CoC_NO_V1024_1
 

Share this with friends:

Örebro parkrun 4 newsletter

Everything you need to know about parkrun

Been wondering what a parkrun looks like? Where do you go? What do you do? How do you sign up?   Whether you’re joining us for the first time, or a more seasoned parkrunner that just needs your memory refreshed, we’ve put together this handy guide to everything you need to know about parkrun.  …

NORD_2_JUL_WEEK_3

Something for everyone

For Esther Stanier, volunteering at parkrun gave her back a sense of purpose, routine and a way to feel “useful”. Here she explains why, and recommends everyone gives it a go!   I am so proud to be part of the parkrun community, both as a parkrunner and a volunteer.   My first parkrun was in…