News - 5th August 2021
Taggar:

parkrun Suomi päivitys – parkrunit palaavat lauantaina!

Tampere start photo cover

Olemme iloisia kun voimme ensi lauantaina toivottaa teidät takaisin Tampere parkrun ja Vääksyn kanava parkrun tapahtumiin. Silloin on kulunut tasan 16 kuukautta edellisistä parkruneista, jotka olivat 7. maaliskuuta 2020.
 
Tokoinranta parkrunin (Helsinki) järjestäjät ovat viimeistelemässä tarvittavia lupia ja tekemässä viimeisiä järjestelyitä, jotta tapahtuma pääsee alkamaan uudestaan. Toivomme, että voimme pian ilmoittaa uudelleenaloituksen ajankohdan.
 
Lopuksi, toivottavasti voimme pian kertoa myös uusista parkrun tapahtumista – tarkkaile tätä kanavaa!

Share this with friends:

dog header

It’s a dog’s life!

On Saturday I ran my very first barkrun – oops did I get that wrong? I mean parkrun!   And not just any parkrun…..it was an inaugural parkrun, Puolarmaari (Espoo)’s first ever parkrun!   I’m so lucky that dogs (who keep their adult under control and on a short leash) are really very welcome to…

GLOBAL_LEAD_OCT_WEEK_3

Feeling so welcomed

After a big life move, Naomi Dawson found herself in a brand new country, knowing nobody.   Local parkruns helped her integrate into new communities, and make many long-lasting friendships along the way.   I wasn’t a runner, never had been. Then, in 2013, someone told me about parkrun.   I completed the Couch to 5k programme, after…