News - 10th August 2021
Taggar:

Oppdatering fra parkrun Norge – det er godt å være tilbake!

Fest header

Denne uka vendte parkrun endelig tilbake i Norge, og både Stavanger parkrun og Festningen parkrun i Trondheim gjennomførte løpene sine som planlagt.
(Obs! Du finner en oppdatering om situasjonen for andre norske parkruns nederst på siden.)
 
Værgudene smilte i begge byene, og det var et godt oppmøte av deltakere som var veldig fornøyde med å endelig kunne ta del i en ordentlig lørdags-parkrun igjen.
 
Med flust av førstegangs deltagere og perser i bøtter og spann så var det en flott løpsdag i Stavanger. Løperne skulle nok en gang komme seg rundt Mosvatnet, og den velkjente bakken til Vålandstårnet skulle forseres både opp og ned.
Stavanger 2
 
Stavanger
 
I Trondheim på Festningen parkrun ble det arrangert offisielt løp igjen for første gang på nesten 16 måneder, og det var det mange glade løpere som koste seg i naturskjønne omgivelser på ferden rundt parken i Småbergan.
 
Fest 4
 
Fest 3
 
Fest 2
 
Festningen 1 new
 
Flere steder i Norge har planer om å starte opp igjen i løpet av den kommende drøye måneden. Tøyen parkrun i Oslo skal etter planen starte opp igjen den 28. august, og vi ser også frem til at vårt nye løp, Nansenparken parkrun på Fornebu, skal arrangeres for første gang i løpet av september.
 
Lokallaget til Dømmesmoen parkrun i Grimstad har tatt kontakt med parkrun-fellesskapet i sitt nærområde, og vi håper på å kunne komme med nyheter om en mulig gjenåpning der om ikke så lenge.
 
I skrivende stund har vi ikke noen konkret dato for gjenåpning av Løvstien parkrun i Bergen, men det arbeides med dette bak kulissene. Vi satser på å ha mer håndfast informasjon å komme med snart.

Share this with friends:

dog header

It’s a dog’s life!

On Saturday I ran my very first barkrun – oops did I get that wrong? I mean parkrun!   And not just any parkrun…..it was an inaugural parkrun, Puolarmaari (Espoo)’s first ever parkrun!   I’m so lucky that dogs (who keep their adult under control and on a short leash) are really very welcome to…

GLOBAL_LEAD_OCT_WEEK_3

Feeling so welcomed

After a big life move, Naomi Dawson found herself in a brand new country, knowing nobody.   Local parkruns helped her integrate into new communities, and make many long-lasting friendships along the way.   I wasn’t a runner, never had been. Then, in 2013, someone told me about parkrun.   I completed the Couch to 5k programme, after…