News - 27th August 2021
Taggar:

Dømmesmoen parkrun starter opp igjen! Dømmesmoen parkrun is restarting!

Dommesmoen cover shot

Gledelige Nyheter! Dømmesmoen parkrun starter opp igjen 18 september. Vi gleder oss til å ønske velkommen til både deltagere og frivillig igjen!
 
Good news! Dømmesmoen parkrun is restarting on the 18th September. We’re delighted to welcome both participants and volunteers back to parkrun again!

Share this with friends:

Toyen vols

Hvordan bidra som frivillig

Alle parkrun drives av frivillige, og det flotte med parkrun er at alle og enhver kan bidra! Du kan være frivillig på regelmessig basis eller bare en gang iblant. Det er enkelt, givende og hjelper ditt lokale parkrun-team gjennomføre eventet hver lørdag. Her er en enkel påminnelse om hvordan du kan melde deg som frivillig:…

Faelledparken vols header

Sådan bliver du frivillig

parkruns er frivilligt drevne events, og det gode ved parkrun er, at alle kan være frivillige! Du kan være frivillig regelmæssigt eller bare en gang imellem. Det er let, givende og hjælper dit lokale parkrun-team med at gennemføre begivenheden hver lørdag. Her er en lille påmindelse om, hvordan du melder dig som frivillig:   1….