News - 27th August 2021
Taggar:

Feedback from the field

niklas Myfalk

“I lördags hade jag äntligen möjlighet att springa parkrun igen. Världens bästa idé, gratis varje lördag kl 9:30, bara att ta med sig sin streckkod och springa och verkligen alla kan vara med. Att tidspannet för dagen gick från 18min till 1,5 h på de fem kilometerna vittnar bra om det. Tack Haga parkrun för att ni finns!”
Niklas Myfalk
(foto: Ronnie Eriksson)
 
“On Saturday I finally had the chance to run parkrun again. World’s best idea, free every Saturday at 9.30, just take along your barcode and run, and truly everyone is welcome. That the timespan for today was between 18 minutes to 1.5 hours is testament to that. Thank you Haga parkrun for being there!”
Niklas Myfalk
(photo: Ronnie Eriksson)

Share this with friends:

Toyen vols

Hvordan bidra som frivillig

Alle parkrun drives av frivillige, og det flotte med parkrun er at alle og enhver kan bidra! Du kan være frivillig på regelmessig basis eller bare en gang iblant. Det er enkelt, givende og hjelper ditt lokale parkrun-team gjennomføre eventet hver lørdag. Her er en enkel påminnelse om hvordan du kan melde deg som frivillig:…

Faelledparken vols header

Sådan bliver du frivillig

parkruns er frivilligt drevne events, og det gode ved parkrun er, at alle kan være frivillige! Du kan være frivillig regelmæssigt eller bare en gang imellem. Det er let, givende og hjælper dit lokale parkrun-team med at gennemføre begivenheden hver lørdag. Her er en lille påmindelse om, hvordan du melder dig som frivillig:   1….