News - 27th August 2021

Update on changes to milestone t-shirts

FR_2_AUG_WEEK_4

Earlier this year we announced some changes to the milestone t-shirts that recognise and reward individual participation at parkrun.

 

As we prepare to implement the new process, here’s the latest information.

 

Back in March 2021 we let you know about changes we are making to milestone t-shirts.

 

We had initially hoped that we could go live with the new milestone t-shirts from 1 September. However, just like everyone else, we have faced challenges with factory closures due to COVID-19, and longer shipping times, resulting in a delay receiving the stock into our warehouse.

 

We’re hoping the delay will only be a few weeks, and once we have more information to share, we’ll provide an update on the usual channels.

 

#loveparkrun

 

Share this with friends:

Toyen vols

Hvordan bidra som frivillig

Alle parkrun drives av frivillige, og det flotte med parkrun er at alle og enhver kan bidra! Du kan være frivillig på regelmessig basis eller bare en gang iblant. Det er enkelt, givende og hjelper ditt lokale parkrun-team gjennomføre eventet hver lørdag. Her er en enkel påminnelse om hvordan du kan melde deg som frivillig:…

Faelledparken vols header

Sådan bliver du frivillig

parkruns er frivilligt drevne events, og det gode ved parkrun er, at alle kan være frivillige! Du kan være frivillig regelmæssigt eller bare en gang imellem. Det er let, givende og hjælper dit lokale parkrun-team med at gennemføre begivenheden hver lørdag. Her er en lille påmindelse om, hvordan du melder dig som frivillig:   1….