News - 14th September 2021
Taggar:

Løvstien parkrun i Bergen starter opp igjen! Løvstien parkrun in Bergen is restarting!

Bergen wet cover

Endelig! Løvstien parkrun starter opp igjen 25. september. Vi gleder oss til å se både nye og kjente ansikter til løp og moro på bakkene!
 
It’s happening! Løvstien parkrun is returning on September 25th. We can’t wait to see all of you for run and fun on the hills!

Share this with friends:

Toyen vols

Hvordan bidra som frivillig

Alle parkrun drives av frivillige, og det flotte med parkrun er at alle og enhver kan bidra! Du kan være frivillig på regelmessig basis eller bare en gang iblant. Det er enkelt, givende og hjelper ditt lokale parkrun-team gjennomføre eventet hver lørdag. Her er en enkel påminnelse om hvordan du kan melde deg som frivillig:…

Faelledparken vols header

Sådan bliver du frivillig

parkruns er frivilligt drevne events, og det gode ved parkrun er, at alle kan være frivillige! Du kan være frivillig regelmæssigt eller bare en gang imellem. Det er let, givende og hjælper dit lokale parkrun-team med at gennemføre begivenheden hver lørdag. Her er en lille påmindelse om, hvordan du melder dig som frivillig:   1….