News - 20th September 2021
Taggar:

Sådan bliver du frivillig

Faelledparken vols header

parkruns er frivilligt drevne events, og det gode ved parkrun er, at alle kan være frivillige! Du kan være frivillig regelmæssigt eller bare en gang imellem. Det er let, givende og hjælper dit lokale parkrun-team med at gennemføre begivenheden hver lørdag. Her er en lille påmindelse om, hvordan du melder dig som frivillig:
 
1. Send en mail til dit parkrun
Den letteste måde at melde dig som frivillig på er at sende en mail til dit lokale parkrun. Du kan finde deres mailadresse på eventets hjemmeside – det vil være eventname@parkrun.com (fx faelledparken@parkrun.com). Fortæl bare hvilken dag du kan være frivillig (det kan være i næste uge eller længere ude i fremtiden), og hvis der er en opgave, du foretrækker, kan du skrive, hvilken opgave, du gerne vil (eller ikke vil!) udføre. Medsend dit parkrun stregkodenummer så det er let at finde dig i systemet. parkrun-teamet vil kontakte dig for at aftale nærmere!
 
2. Fortæl det til parkrun-teamet på en lørdag
Når du deltager i et parkrun på en lørdag, kan du bare fortælle teamet, at du gerne vil være frivillig (det kan som sagt være allerede den følgende uge eller længere ude i fremtiden), og de vil skrive dig ind i vagtplanen!
 
3. Tilmeld dig som modtager af de frivilliges e-mail tjeneste.
Den nemmeste måde at gøre dette på er at klikke på ‘Bare skriv til os’, når du modtager din resultat-e-mail efter at have deltaget i et parkrun. Så vil du i fremtiden modtage e-mails fra dit event, når de har brug for frivillige. Du kan bare svare på mailen for at tilmelde dig som frivilllig.
 
Esbjerg 2
 
4. Tjek eventteamets side på de sociale medier
Du kan holde dig ajour med nyheder fra teamet bag dit lokale parkrun ved at tjekke deres Facebookside samt andre sider på de sociale medier. Dette er et godt sted at læse historier om parkrun-fællesskabet og finde ud af, hvilke roller der er ubesatte.
 
Her er nogle forslag til, hvornår du måske kunne tænke dig at være frivillig:

 • - når du skal deltage i et løb senere på dagen eller den følgende dag
 • når du er skadet og ikke kan løbe
 • når du passer børnene (så er det perfekt at være hjælper på banen – børn elsker det!)
 • måske med jævne mellemrum – dvs. fx hver tredje måned eller efter hver 5, eller 10, gang, du løber
 •  
  At være frivillig for dit lokale parkrun giver dig mulighed for at give tilbage, heppe på ligesindede løbere og selvfølgelig støtte dit lokale event.
   
  Hvis du ikke har prøvet det før, håber vi, at du vil prøve det nu!
   
  Nordre Faelled
   

Share this with friends:

Ulla mum header

Martta Sergejeff, 90v. osallistui maailman pohjoisimpaan parkruniin

Pokkinen parkrunin aloitustapahtuma 11.9.2021 teki ennätyksen starttaamalla maailman pohjoisimman parkrunin. Tämän lisäksi tapahtumassa tuli toinenkin ennätys, sillä mukana oli Suomen iäkkäin rekisteröitynyt osallistuja. Martta Sergejeff, 90v., osallistui parkruniin tyttärensä innostamana. Matka taittui pyörätuolissa istuen, vaikka kotioloissa ja ulkona lyhyitä matkoja Martta pärjääkin rollaattorin avulla. Martta osallistui parkruniin tyttären perheen ja pojanpojan kanssa. Tässä ovat hänen…

Ulla mum header

Martta Sergejeff, at 90 years old, participated in the world’s northernmost parkrun

On September 11th, 2021, Pokkinen parkrun became the northernmost parkrun in the world. Another record was also made that day, when the oldest registered parkrunner in Finland crossed the finish line. Martta Sergejeff, 90 years old, participated in the event at the urging of her daughter. She participated by wheelchair, although she also manages short…