News - 3rd November 2021
Taggar:

Feedback from the field

Vää 2 header

Vääksy kanava parkrun, Asikkala, Finland. These milestone T-shirts are really important for Jere and Asko!

Share this with friends:

beverley HEADER

Møt parkgåere på parkrun

For å feire parkwalk-kampanjen nå i oktober, hyller vi de som går ved alle våre nordiske arrangementer.   Vi starter i Norge, hvor vi møter Beverley Gryting. Hun liker både å gå og å hjelpe til som frivillig ved Tøyen parkrun.   Hvor lenge har du vært med på parkrun? Siden september 2019    …

beverley HEADER

Meeting parkwalkers at parkrun

This month, in celebration of the October parkrwalk campaign, we are highlighting walkers at our Nordic events.   We start in Norway, and saying hello to Beverley Gryting, who enjoys both walking and volunteering at Tøyen parkrun.   How long have you been doing parkrun? Since September 2019     How did you find out…