News - 19th May 2022
Taggar:

Specialevent i Sverige på Nationaldagen, 6/6

Nat day 1

Vi ser fram emot vår ‘speciella dag’ i parkrun Sverige – den av endast två dagar om året då vi har parkrun på en annan dag än en lördag (den andra är nyårsdagen 1/1).
 
Vi hade vår första “special day” 2019 då parkrun på Nationaldagen genomfördes på tre platser i landet, och vi är glada att kunna meddela att 7 av 11 parkrun event i Sverige i Sverige kommer att genomföra parkrun på Nationaldagen i år.

 
nat day 4
 
Så det går nog snabbare att nämna vilka event som INTE har ett extra event 6 juni, nämligen Skatås parkrun (där alternativet är närliggande Billdalsparken parkrun), Haga och Huddinge parkrun (där alternativen är Kungsängen parkrun och Uppsala parkrun, eller kanske en lite längre tur till Örebro parkrun) och Broparken parkrun i Umeå.
 
nat day 2
 
I år infaller Nationaldagen på en måndag, vilket innebär en långhelg med inte en utan två parkruns! Vi förväntar oss också att många hängivna parkrun-turister från andra länder kommer och besöker Sverige när det finns möjlighet att logga ett extra event!
 
nat day 5
 
Eventen kommer att äga rum vid ordinarie tid 9.30 som vanligt. Mer information kommer att finnas tillgänglig på respektive Facebook-sidor för dessa event när det närmar sig.
 
Varmt välkomna till parkrun på Nationaldagen den 6 juni!
 
nat day 3

Share this with friends:

Pokkinen FFTF

Feedback from the Field

Our midsummer weekend is hot – it was already 25 °C as early as 0900 am!   We had nine participants including a local first timer and a tourist from Hannover who ended up walking together and became best friends by the time they finished.   Erika Benke, Pokkinen parkrun   #bestofparkrun

HEADER

Welcome to the Nordic photos round-up from 25 June!

Midsummer celebrations in Sweden and Finland and a heatwave right across the region – those were the memories from this past weekend of parkrunning. Take a look at a selection of photos here:   We kick off with photos of some of our amazing volunteer teams this weekend – let’s hear it for our fantastic…