News - 13th September 2022
Taggar:

Kondis med spesialtilbud til parkrun-felleskapet

Kondis banner

En av de store ressursene for løpere i Norge er Kondis-organisasjonen, som både gir ut et blad 9 ganger i året (inkl. sommer- og vinterterminliste) og driver en aktiv nettside på www.kondis.no.
 
Her kan du få inspirerende innhold for å utvikle løpingen din og lese om det siste innen løping, enten det er treningstips, sko, idrettsutøverprofiler eller reportasjer fra små lokale løp rundt om i landet.
 
Kondis har vært tilhengere av parkrun fra starten og har jevnlig presentert profiler av arrangementene våre på sine nettsider og sosiale medier. Ikke bare det, men de har hjulpet med å måle våre eksisterende parkruns ved hjelp av et målehjul, for å sikre at arrangementene våre er nøyaktig 5 km.
 
Vi vil gjerne tilby parkrun-fellesskapet vårt muligheten til å registrere seg for et rabattert medlemskap hos Kondis. Ta en titt på medlemsalternativene og bruk rabattkoden 136 for å få 100 kr i rabatt på medlemskapet ditt.
 
Tilbudet gjelder for nye medlemmer og er underlagt alle vilkår og betingelser spesifisert på Kondis nettside.
 
Kondis-06-2022

Share this with friends:

18 birthday

18 years of parkrun

To celebrate our 18th birthday, we’re taking a look back through the first 18 years of parkrunning!    The beginning   On Saturday 2 October 2004, 13 runners and five volunteers turned up to Bushy Park in Teddington, London, for a free, timed, 5k run, known then as the Bushy Park Time Trial.   Paul…

HEADER

Welcome to the Nordic photo roundup from 24 September

Welcome to the weekly round-up from around the Nordics, complete with autumnal colours, anniversaries and the first appearance of a parkwalker vest! Here’s our selection of the action:     We start with a birthday – Billalsparken parkrun is one year old!       And the same is true of Nansenparken parkrun – congratulations…