News - 6th October 2022
Taggar:

Møt parkgåere på parkrun

beverley HEADER

For å feire parkwalk-kampanjen nå i oktober, hyller vi de som går ved alle våre nordiske arrangementer.
 
Vi starter i Norge, hvor vi møter Beverley Gryting. Hun liker både å gå og å hjelpe til som frivillig ved Tøyen parkrun.
 
Hvor lenge har du vært med på parkrun?
Siden september 2019
 
Beverley cheering winter
 
Hvordan fant du ut om parkrun?
Jeg fant ut om parkrun fra en venn og jobbkollega, Stuart Greig, som snakket om parkrun, og foreslo at jeg skulle være og prøve med siden jeg liker å gå tur. Fornøyd med at jeg gjorde det siden det er gøy, og jeg har møtt så mange hyggelige folk som har blitt nye venner.
 
Beverley and other volunteers
 
Hva liker du best med parkrun?
I tillegg til selve gåturen, så liker jeg den sosiale siden, møte nye folk og den vanlige gruppen med venner. Det er en fin fellesskapsfølelse og vi heier på hverandre på å fortsette, uansett om vi går, jogger eller løper. Jeg og liker å være frivillig og hjelpe når vi trenger flere frivillige.
 
Beverley up killer hill 2
 
Hvorfor liker du å bruke gå på parkrun som trening?
Løypa til Tøyen er kjent for å være tøff fordi den har små, men bratte bakker, og jeg liker veldig utfordringen det er å gå raskt opp ‘killer hill’ som vi kaller den. Folk heier på deg, og følelsen når du går over mållinjen er herlig for selvfølelsen. Man føler seg flink og gleder seg til kaffen på kafeen. I tillegg til min lokale parkrun Tøyen har jeg besøkt Bedford og Seaford parkruns når jeg har vært i UK.
 
Beverley sign 2
 
Beverley Gryting deltar regelmessig her, hvor hun bytter mellom å gå og hjelpe til som frivillig. Hun har hittil fullført 28 parkruns og hjulpet til som frivillig 35 ganger.

Share this with friends:

51757508997_6ceb3ab339_o

Translation Ambassador opportunities

As parkrun continues to grow around the world, we are committed to breaking down barriers to participation in regular physical activity and bringing communities together.   Communication plays a vital part in what we do, and we are looking to expand our range of non-English language content. To help us do so, we have created the voluntary…

HEADER

Welcome to the Nordic photo roundup from 26 November

Welcome to the weekly photo round-up from the Nordics and a real winter feeling this time in many parts. Take a look at the best of the action here.     First of all, we celebrate Ingeborg & Arne, both completing their 200th parkrun on Saturday at Esbjerg parkrun in Denmark, and coming across the…