News - 15th May 2023
Taggar:

Tervetuloa Suomen ‘erityispäivä‘ – parkruniin Helatorstaina 18.5.

HEADER

Seuraten Norjan erityispäivää, ensi viikolla on Suomen vuoro juhlia ylimääräisellä parkrun tapahtumalla torstaina 18. toukokuuta.
 

Tokoinranta 3

 
Kuten Norjassa, parkrunin ’erityispäivä’ on nimellisesti joulupäivä, mutta minään jouluna ei tapahtumaa ole järjestetty, joten päätös erityispäivän siirtämisestä lämpimämpään ajankohtaan vastaanotettiin hyvällä mielellä.
 

Tampere

 

Suomen kuudesta parkrun tapahtumasta viisi järjestävät ylimääräisen parkrunin ensi torstaina, joka alkaa normaalisti kello 9.30. Odotamme innolla näkevämme normaalin sekoituksen paikallisia ja parkrun turisteja (sekä torstaina, että seuraavana lauantaina) nauttimassa parkrunin ilosta.

 

Vääksyn kanava

 
Paikalliset parkrunilaiset pääsevät näkemään kuinka globaali ilmiö parkrun on ja vierailijat pääsevät kokemaan maan, jota eivät olisi nähneet ilman parkrunia. Toivottavasti myös parkrun jatkaa laajemman yleisön löytämistä Suomessa.
 

Pokkinen

 
Toivotamme kaikille fantastista pitkää parkrun-viikonloppua!
 

Puolamaari first event header

Share this with friends:

HEADER

Welcome to the special day events in Denmark & Sweden!

This weekend will be a celebration of parkrun with our ‘special day’ events taking place in Denmark on 5th June and Sweden on 6th June, in addition to our regular parkrun events on Saturday 3rd June.   In Denmark 6 of our 9 events will be hosting a special event on Monday 5th June, including…

Cathy-Hannon-3-900x416-1

We’re one team

All around the world, we’ve seen over 28,000 unique volunteers in the parkwalker role and they’ve parkwalked over 52,000 times!   We speak to one of the parkwalkers, Cathy Hannon, about why she chooses to volunteer in her favourite role every Saturday morning. Cathy’s chronic condition means that parkwalking is the best option for her, she relishes the…